Just Married Party:

De laatste maanden hebben we veel gedraaid met onze huwelijksshow. Ook voor de komende maanden hebben we gelukkig veel boekingen en aanvragen.

Bijna wekelijks verzorgen wij de muziek op een (huwelijks)feest en doen we alles binnen onze mogelijkheden om het in ons gestelde vertrouwen waar te maken. Maar dat is niet alleen onze verdienste. Voor een belangrijk deel ligt de sfeer ook bij de uitgenodigde gasten maar zeker ook aan de complete entourage.

Bij de huwelijksshow, die we hebben omgedoopt tot de "Just Married Party", hebben we een aantal features die andere drive-in shows niet kunnen bieden. Op verzoek maken wij voor het bruidspaar een speciale openingsdansmix met door hen uitgezochte muziek. Een speciale openingsdansmix komt steeds meer "in" en is een leuke act waarmee het feest direct in gang gezet kan worden. Daarnaast hebben wij bij de "Just Married Party" een Sterrendoek met LED's mee welke we achter ons DJ-meubel plaatsen. Dit is geheel kosteloos als leuk extraatje (plaatsing indien mogelijk ivm de ruimte).

De "Just Married Party" heeft als basis de INFERNO Set > Large, dus met extra licht. En is standaard te boeken tot 150 personen. Daarboven is de uitgebreide set tot 500 personen te boeken met eventueel nog meer lichteffecten.

AANBIEDING:                                                                                              Boeken jullie de "Just Married Party" voor 31 maart 2011 dan worden er geen reiskosten in rekening gebracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 **   Voor meer informatie:    **    TEL: 075 2020 700   **   GSM: 06 1696 0708    **    E-mail: disco@inferno-online.nl    **