Uw evenement:

Naast het "Drive-in werk" kan Disco INFERNO de muziek op uw evenement verzorgen. Dat kan zijn: een sporttoernooi, braderie, wandel- of hardloop wedstrijd, uw straat-, buurt- of wijkfeest, Sinterklaasintocht of een Kerstmarkt.

Disco INFERNO is al jaren een graag geziene gast bij de wandel- en loopevenementen van Le Champion. Disco INFERNO is te zien Ún te horen bij de:

* Plus wandel4daagse in Alkmaar                                                                     * Wandelmarathon in Egmond                                                                          * Halve marathon van Egmond                                                                         * Dam tot Dam loop, DtD By Night, DtD Wandeltocht en DtD Fietsclassic

Wij verzorgen al jaren de muziek bij de intocht van Sint Nicolaas en de Kerstmarkt in Oud-Koog (Koog a/d Zaan) en Winkelcentrum 't Kalf in Zaandam. Ook op de Zuiddijk-braderie in Zaandam verzorgen wij de muziek.

Maar ook op uw evenement kunnen wij de muziek verzorgen. Van achtergrond muziek (non-stop) tot compleet gepresenteerd.

Tevens kunt u via ons een podium(wagen) bestellen.

Klik op deze link voor een filmpje van de Dam tot Dam By Night 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 **   Voor meer informatie:    **    TEL: 075 2020 700   **   GSM: 06 1696 0708    **    E-mail: disco@inferno-online.nl    **